Over ons

Missie

Meet in Holland is als landmeet- en engineeringbureau nauw verbonden aan De Wilde Spoorwegbouw. Buiten de werkzaamheden voor De Wilde verrichten wij ook metingen voor andere (spoor)aannemers, ingenieursbureaus en (semi)overheidsorganisaties. Wij zijn een klein team dat zich focust op het bieden van kwaliteit en belang hecht aan nauwkeurig en net werk leveren. Hierbij maken wij gebruik van de modernste apparatuur en software en volgen wij de diverse ontwikkelingen in ons marktsegment op de voet.


Speerpunten van ons zijn:
- Het ontzorgen van onze klanten
- Precisie
- Vakkennis
 

Visie 

Uitgangspunt in de realisatie van ons beleid is onze klantgerichtheid. Door goede communicatie en openheid naar de opdrachtgever zijn wij in staat om, op basis van vertrouwen en wederzijds respect, het maatvoerings- en engineeringsproces zo transparant mogelijk te maken. Het vermogen om met de klant mee te denken en onze vakkennis is onze kracht. 

Door het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring op de ons specialistische vakgebied spelen we in op de kansen in de markt en kunnen we verschillende opdrachtgevers steeds beter bedienen. Vanuit ons centraal gelegen hoofdkantoor in Vianen beheren wij onze projecten doelmatig waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol speelt. Aandacht voor het milieu, voor onze mensen en onze klanten is voor ons niet weg te denken.

Graag willen wij met u meedenken om uw project zo nauwkeurig mogelijk te realiseren.

 

Vragen / interesse
Neem contact op
+31(0) 348 470 146
Mail ons